Coaching

Individuele coaching op de werkplek of op locatie

Wil je een individueel traject? Als vervolg op een training of los daarvan? Aan een coachingstraject gaat een persoonlijke intake vooraf, om:

Workshops

Inspirerende workshops over communicatie thema's zijn op aanvraag mogelijk: als start van een training/traject of als onderdeel van een beurs, bedrijfsdag of evenement. Kijk voor een terugblik op mijn workshop bij DiversityWorks!, De Nederlands Carrièredagen en Colourful Business.

Workshops thema’s

Terugblik workshops

DiversityWorks!

‘Vergroot jouw succes’ over kracht, uitstraling en werkplezier!


Morefun@work! gaf samen met Studio232 een workshop op DiversityWorks! (13 april 2010 Passengers Terminal Amsterdam). Margit en Janet kijken met veel trots en plezier terug op de workshop: de zaal was afgeladen, de stemming goed en deelnemers waren enthousiast. Ze gingen zelf en met elkaar aan de slag met de oefeningen uit de verandercirkel met als doel om hun eigen succes te vergroten.

Reactie van deelneemster Caroline: “Na-evaluerend zit ik op de bank na een dag intensief workshops volgen. Deze mail is bedoelt om twee vrouwen, die zo trots en blij stonden te presenteren toch even te laten weten dat de workshop, wat mij betreft, met kop en schouders boven de andere uitkwam.
Het is jullie gelukt is om in 1 uurtje de hele, propvolle zaal, zo'n positief gevoel, en een doeltreffende boodschap mee te geven en toch ook iets interactiefs aan te bieden, waardoor het betekenis kreeg. Ik vind het zeer bewonderenswaardig. Ik heb genoten, waarvoor nogmaals dank.”

Kijk voor meer reacties en een terugblik op: www.diversityworks.nl en klik hier voor onze presentatie Vergroot jouw succes Diversity Works of hieronder voor een kort filmpje.

De Nederlandse Carrièredagen 2009 en 2010 (!)

‘De eerste indruk’ over de kracht van non verbale communicatie.


Margit van Morefun@work! gaf twee keer een workshop over ‘De eerste indruk’ over de kracht van non-verbale communicatie. De Nederlandse Carrièredagen, RAI Amsterdam (13 en 14 november 2009). De zaal stroomde snel vol met zo’n kleine honderd studenten, starters en (aankomende) talenten. De deelnemers kwamen makkelijk in beweging met interactieve oefeningen die te maken hebben met ‘een positieve indruk maken’. Kijk voor een terugblik of foto’s op www.carrieredagen.nl.

Zet vast in je agenda: Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november 2010 in Amsterdam RAI dé carrièrebeurs in het najaar voor student, starter en (young) professional plaats. Dit jaar geven we weer een interessant workshop: Morefun@work! in samenwerking met Studio232.

Klik hier voor de presentatie 'De eerste indruk'.

Colourful Business, AHOY Rotterdam

April 2009 stond ik op Colourful Business in AHOY Rotterdam met een workshop over de eerste indruk. Colourful Business is hét zakelijk network event voor kleurrijke ondernemers! Kleurrijk en veelzijdig werd de workshop: met zijn alleen op het podium uitwisselen wat elkaars eerste indruk was! Spannend en heeel leuk… Kijk voor een terugblik op www.colourful-business.com


home