Wat vinden anderen van Morefun@Work ?

Morefun@Work! werkt als freelance trainer voor een aantal grote trainingsbedrijven en in samen-werkingsverband met Studio232. Wat vinden zij van Margit als trainer?

ICM Opleidingen en Trainingen
Van harte kan ik Margit aanbevelen. De afgelopen jaren werken wij, vanuit ICM Opleidingen & Trainingen, uitstekend met haar samen. Zij kenmerkt zich door haar persoonlijke manier van trainen en het ontwikkelen van mensen. De verbinding aangaan, contact maken met de ander en uitgaan van de eigen kracht van het individu, staan onder meer bij haar centraal. Zij weet mensen te raken en in beweging te brengen.

Erik Smithuis, Director - Founder, ICM Opleidingen & Trainingen, 26 april 2010

Schouten en Nelissen
Ik heb Margit ingewerkt op de training Timemanagement bij Schouten en Nelissen en haar zodoende leren kennen en met haar samengewerkt. Ik ervaar Margit als een zorgvuldige, attente, gedreven maar ook nuchtere trainer. Ze maakt makkelijk en plezierig contact, waardoor snel ongedwongenheid ontstaat, ook in relatie met de groep. Ze luistert goed en komt daardoor vlug naar de kern bij individuele vraagstukken. Verder heb ik haar als eerlijk en daadkrachtig ervaren. En daarnaast kwam ze regelmatig met leuke en nuttige oefeningen en aanvullingen voor de training. Haar actieve en op leren ingestelde houding maakte dat ik heel prettig met haar heb samengewerkt. En we konden ook nog eens met elkaar lachen! Kortom: ik gun nog vele groepen haar professionaliteit!

Paula Gruben, freelance trainer, Schouten & Nelissen, 4 mei 2010

Studio232
Margit werkt als trainer samen met Studio 232 bij diverse opdrachten. Margit is daadkrachtig, erg betrokken en in staat om tot de kern door te dringen. Ze weet snel uit te vinden waar de schoen wringt om vervolgens samen te kijken naar mogelijke oplossingen.

Jurjen de Jong Directeur Studio 232, november 2009

Wat vinden de deelnemers van Morefun@work?

Deelnemers over Praktisch leidinggeven, juni 2010. Gemiddelde waardering trainer: 8,6

Bedankt voor je zeer persoonlijke, open en inspirerende training. Ik hoop de komende jaren vaak terug te denken aan deze 3 leerzame dagen
groet Maarten
Je bent een inspirerende persoonlijkheid met een positieve kijk op het leven!
Jaqueline
De training heeft een hoop duidelijk gemaakt, dank je.
Els
Je hebt de training een persoonlijk accent gegeven en dat vond ik heel prettig!
Lianne

Deelnemers over Communicatie voor adviseurs, maart 2010. Gemiddelde waardering trainer: 8,3

Het was interessant, boeiend, leuk. Margit houdt op een prachtige manier initiatief, laat iedereen in zijn waarde, petje af!
Ronald (zie ook www.eduhub.nl voor waardering Ronald)
Alles was bespreekbaar, je voelde je veilig en de sfeer was prettig.
Maaike
Nu snap ik eindelijk waar het mis gaat! Ik zat duidelijk op een andere golflengte en weet nu wat ik kan doen, dank je wel.
Rick

Nathalie (kraamverzorgende) over training Klantgericht werken, november 2009. Gemiddelde waardering trainer: 8,7

Door de training durf ik beter uit te spreken wat ik denk en ga ik conflicten niet meer uit de weg. Het was buitengewoon leerzaam. Dit had ik net even nodig. Bedankt!

Monique (directeur thuiszorg organisatie) over training Samenwerken, november 2008. Gemiddelde waardering trainers: 9

Door de training zijn mijn medewerkers meer met elkaar gaan communiceren, ze zijn opener naar elkaar en durven ook uit te spreken waar ze moeite mee hebben. De training kwam echt op het juiste moment, de sfeer is nu veel beter en ik merk dat alles makkelijker gaat.

Als trainer heb ik ervaring bij:

  • Overheid (ruim 30 gemeenten)
  • ICT
  • Zorgsector
  • Financiële dienstverlening
  • Reisbranche
  • Reclamebranche
  • Woningbouw
  • Uitzendbranche
  • Detailhandel
  • Goede doelen
home