Trainingen

Communicatie thema´s die in maatwerktrainingen aan bod kunnen komen zijn:

Hoe zorg je als bedrijf voor tevreden medewerkers, die plezier in hun werk hebben? Medewerkertevredenheid wordt steeds belangrijker gevonden. Uit onderzoek blijkt dat tevreden medewerkers bijdragen aan een goede sfeer en meer presteren! De training Werkplezier is voor afdelingen of teams, die vanuit meer werkplezier nog beter met elkaar gaan samenwerken.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook voor de gratis Workshop Werkplezier bij WERKPLEZIER.

Is het wel zo handig wat ik zeg? En vooral hoe ik het overbreng? Welk effect heb ik op de ander met mijn manier van communiceren?
Deze training is voor afdelingen, teams of mensen, die met een beter resultaat én met meer plezier willen samenwerken.
Wat is mijn eerste indruk? Wat straal ik uit met mijn houding en gedrag? Hoe beïnvloed ik de ander met mijn non-verbale gedrag? Welke invloed heeft het non-verbale gedrag van de ander op mij?
Communicatie thema´s voor specifieke doelgroepen.
Wat zijn de communicatie dilemma´s van de startende manager? Waar loop je in de praktijk tegenaan? Hoe stem je jouw manier van leidinggeven af op wat je team nodig heeft?
Wat zijn de verwachtingen van de klant? Hoe sluit je daar het beste op aan? Hoe krijg je tevreden klanten en overtref je de verwachting?
Wat maakt dat je altijd tijd tekort komt? Stel je de juiste prioriteiten? Wat zijn tijdverslinders? Wat kun je zelf doen om je tijd beter te managen?
Wat is voor jou een lastige klant? Hoe ga je daar effectief mee om en met plezier? Welke soorten agressie herken je bij je klanten en hoe ga je er effectief mee om?

Maatwerk training

Afhankelijk van de doelgroep en doelstellingen kan er een ‘maatwerk training’ gemaakt worden.

Duur training

Aan de hand van een intake gesprek stellen we samen de duur van de training vast. Een training kan 1 tot 3 dagen duren, met of zonder interval.

Tarief

We maken graag een maatwerk offerte na een oriënterend gesprek.

home